top of page
ANCLA1

Què és? Què pretenem?

 

Dirigit a estudiants d'Infantil,  Primària, ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Formació Permanent d’Adults.

Un Book Tràiler és un xicotet audiovisual d'un màxim de 180 segons per a motivar a la lectura d'un llibre, una cosa semblant al Tràiler que fan les pel·lícules comercials per a promocionar-les.

El que farem nosaltres amb el Book-Tràiler és utilitzar l'audiovisual per a promocionar la lectura, per a captar un nou tipus de lector més vinculat a la imatge del televisor, la tableta o el mòbil, per a sorprendre i presentar amb força una autora o autor nou, o per a donar-li tridimensionalitat a un personatge, que, real o imaginari, posar una obra escrita en imatges.

Com a exemple els elements d'un Book Tràiler:

  • Entradeta de presentació. A banda del títol i autor del llibre, posa també el curs, grup, centre escolar i població perquè tothom sàpiga qui ho ha fet.

  • Imatges: il·lustracions del llibre, actuació de l'alumnat representant els personatges, historieta per a explicar-ho.

  • Una mica d'informació sobre l'autor.

  • Poca duració

  • Gran intensitat

  • Funciona com un avanç de l'obra

  • Tracta d'enganxar el públic

  • Proporciona informació: autors/es, dates de presentació

 

L'obra presentada pot ser un llibre o treball literari de qualsevol mena, gènere i format. La llengua usada en el Book Tràiler serà una de les dues llengües cooficials en el nostre territori.

El llibre pot estar publicat, preferiblement per una editorial del nostre territori, en qualsevol llengua o ser un treball literari realitzat i presentat pels autors del Book Tràiler a qualsevol premi literari o un treball literari fet en el centre educatiu pels autors del Book Tràiler.

ANCLA2

Què hem d'aportar?

 

El personal docent i els alumnes trien el llibre sobre el qual volen fer el Book Tràiler.

Han de llegir-li-ho i preparar un xicotet guió de la pel·lícula.

Si volen fer una xicoteta representació del llibre s'han de preparar vestuari, decorats etc.

També han d'haver emplenat la fitxa del taller i tindre totes les autoritzacions de dret d'imatge de l'alumnat.

 

Els alumnes que per qualsevol motiu no tinguen autorització actuaran com a ajudants de producció. Cap alumne o alumna es quedarà sense participar.

 

El dia acordat per a realitzar el Book Tràiler nosaltres aportarem els mitjans tècnics per a la realització: Personal tècnic, cambra, so, material de protecció i posteriorment farem la producció del Book Tràiler.

 

Una vegada acabat s'enviarà al centre escolar i, si no hi ha oposició per part del centre escolar, es pot presentar als premis de la MiCe València 2023 en la modalitat de Book Tràiler en la secció que corresponga.

La inscripció del book tràiler als premis audiovisuals mice valència dins del festival mice ha de fer-ho personal docent o càrrec directiu del centre escolar emplenant el corresponent formulari.

 

Podeu trobar-ho en la pàgina web del festival www.micevalencia.com en la pestanya:

"mice 2023/Inscripcions/Inscripciones/Registration"  submenú  "pel·lícules/Películas/Films"

ANCLA3

Com inscriure's?

 

Has d'emplenar el formulari d'inscripció (pots accedir directament al formulari clicant en el botó d'inscripció) i tindre les autoritzacions dels tutors legals de l'alumnat per a ús d'imatge (recorda't de clicar la tecla “ENVIAR” per a completar la inscripció).

Si t'equivoques ficant alguna dada, vols afegir més tallers, etc. pots entrar i editar la teua inscripció des del correu que automàticament t'envia el formulari indicant que la teua inscripció ha estat correcta.

Per cada tipus de taller (Book tráiler, Stop Motion, Robòtica, curtmetratges) s'ha d'emplenar una sol·licitud diferent.


Emplenar una sola inscripció per centre educatiu i tipus de taller.


Tenim places limitades (per qüestions econòmiques) per a realitzar tallers.

Enguany limitem també el nombre de tallers que es poden fer a un màxim de 3 tallers per grup. Amb un màxim per etapa de 6 tallers a infantil, 12 tallers a primària, 8 tallers a ESO, 4 tallers a batxillerat i 4 tallers por nivell de CF.

És a dir, per exemple, si un centre escolar té dos grups de 4t (4tA i 4tB) pot fer un màxim de 6 tallers, 3 tallers en el grup 4tA i 3 tallers en 4tB.


Si fem el taller haureu d'emplenar una fitxa que us enviarem amb les dades de centre educatiu, dia del taller, nombre d'alumnes, títol de l'obra, etc.

​Els nostres tècnics i personal de producció compliran totes les mesures sanitàries de protecció o qualsevol altra mesura que recomani el responsable del centre o personal docent present.

bottom of page